04 май 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Фотоизложба от фестивала на цветята „Пъстроцветна Пещера“ ще бъде показана утре

fest cvetya..

Пещера. Фотоизложба от фестивала на цветята „Пъстроцветна Пещера“ ще бъде показана  в навечерието на празника на град Пещера – Гергьовден. Автор на снимките е талантливият Драгомир Тетереков, който е запечатил на кадрите слънчевото настроение на участниците в програмата, лицата на зрителите на изпълненията и церемонията по награждаването на спечелилите конкурса за най-добре зацветен двор, организиран и финансиран от „Биовет“ АД.

Събитието се състоя на 22 април и събра цветарите и почитателите на хубава музика за втори пореден път на централния площад в Пещера.

С оглед на това, че времето е променливо  ще бъде решено дали изложбата ще е на открито под чинара пред сградата на Общинска администрация или ще бъде разположена във фоайето на първия етаж, в зданието. Там с нея ще могат да се срещнат само гостите на тържествата насрочени за 5 май на централния пл. „България“.
 Ако е дъждовно ще можете да видите фотографиите по време на представянето на втората част на алманаха „Осемте хилядолетия на Пещерския край“. Спомоществовател и издател на книгата е „Биовет“ АД. Очаква се изданието да се срещне със своите читатели в навечерието на най-българския празник – 24 май.

За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!