04 май 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Инцидент и 4-то място за „Мегапорт Рейсинг“ в Дряново

rali dryanovo

Дряново. Пилотите на „Мегапорт Рейсинг“ Мирослав Ангелов и Георги Гаджев (Skoda Fabia Rally 2 Evo) завършиха на 4-то място в рали-спринт Дряново, първи кръг от сезон 2023 г. на дисциплината. В първата отсечка екипажът претърпя инцидент на 11-ия км и не успя да я завърши, но екипът на MSA, водена от Петър Гьошев, успя да подготви автомобила в изключително краткото сервизно време за следващите два етапа поради липсата на тежки поражения. Според правилата за рали-спринта Ангелов и Гаджев се върнаха в състезанието с наказателно време и въпреки това останаха 4-ти в генералното класиране след две трети места в отсечките.

Пръв в състезанието след силна битка станаха Пламен Стайков и Рафи Кадир, също с Skoda Fabia Rally 2, а зад тях само на 5,1 сек са Мартин Сурилов и Здравко Здравков. Подиумът завършиха Антон Титов и Александър Спиров. Пети в генералното и пръв в RC3 са Динко Иванов и Живко Желев, зад тях победата в клас RC4 отиде при Никола Мишев и Петър Сивов.

Вървяхме добре в първата отсечка, но на един завой влязохме с твърде висока скорост и задната част занесе, след което излязохме извън пътя. Върнахме се в състезанието, след като по автомобила нямаше тежки щети. Във втората отсечка карах много внимателно, защото това е втори инцидент за мен в две поредни състезания, предходният път бе в Румъния преди година. В третата отсечка дадохме малко повече газ, получи се добра тренировка за екипа. Следващото ни състезание ще бъде в Румъния“, коментира Мирослав Ангелов след финала.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!