29 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Проф. Златин Киряков остава в Съвета на директорите на МБАЛ-Пазарджик

mbal pazardzhik

Пазарджик. Настоящият зам.-председател на Съвета на директорите на „МБАЛ- Пазарджик“ АД проф. Златин Киряков остава в ръководството на болницата. Това стана ясно, след като Министерството на здравеопазването обяви резултатите от проведения конкурс.


МЗ обяви конкурс за представител на държавата в ръководството на лечебното заведение, като единственият, подал документи за позицията, бе проф. Киряков.
След като премина успешно през първите два етапа на конкурса – проверка на документите за съответствие и представяне на концепция за развитие на лечебното заведение, проф. Златин Киряков се справи и с третия етап – събеседване с комисия, на което кандидатите защитават концепциите си и отговарят основно на въпроси, свързани със здравното законодателство.

Така Златин Киряков ще продължи да бъде член на Съвета на директорите на „МБАЛ- Пазарджик“ като представител на държавата.

Договорът за възлагане на управлението с избрания кандидат се сключва за срок до 24.08.2024 г. – до изтичане на мандата на Съвета на директорите.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!