02 май 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Кметът на Пещера поздрави съгражданите си мюсюлмани с Рамазан байрам

yordan mladenov

Пещера. Кметът на общината Йордан Младенов поздрави днес своите съграждани мюсюлмани по случай техния голям празник Рамазан байрам. В социалната мрежа Младенов е написал “ Нека не забравяме, че вярата е тази, която спасява човешкото у нас в трудни моменти. “ И още :

Скъпи приятели,

На 21 април мюсюлманската общност в община Пещера отбелязва свещения празник Рамазан байрам. Три дни за прошка и съпричастност към близки, роднини, съседи. На този светъл празник нека размислим и преоткрием общочовешките ценности: добронамереност, разбиране, сътрудничество.

Нека не забравяме, че вярата е тази, която спасява човешкото у нас в трудни моменти. Нека благодарим на по-възрастните, да помогнем на болните и изпадналите в трудност, да подадем ръка в подкрепа на беззащитните.

Като Кмет на Община Пещера заявявам намерението си да опазвам създадения през годините добър тон, мирно съжителство и разбирателство в града. Нека са много добрите ви дела, нека вървим заедно по пътя, който води общината към благополучие и просперитет.

Пожелавам здраве, топло семейно огнище, разбирателство и мир! Бъдете честити!


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!