30 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

„Биовет“ АД подари нови декоративни дръвчета и храсти на хората от Пещера

druvcheta hr botev zasazhdane....

Пещера. Нови декоративни дървета вече са посадени на ул. „Христо Ботев“ в Пещера. Те са дарение от „Биовет“ АД. Още декоративни дървета от различни видове ще красят градския парк в общинския център, а около тях ще бъдат разположени и декоративни храсти.

Снимка : peshteraprim

Общата стойност на дарението е близо три хиляди лева. Растенията бяха избрани от екоекспертите на Община Пещера. Дарението е част от ангажимента на фирмата да облагородява ежегодно част от градския екстериор. Миналата година бяха дарени храстовидни декоративни растения.

Снимка : peshteraprim
Припомняме, че утре, от 11 ч. на пл. „България“ предстои провеждането на второто издание на фестивала „Пъстроцветна Пещера“. Той се провежда съвместно с Община Пещера и по време на концерта ще бъдат връчени наградите на отличените в конкурса за най-добре зацветен двор. Вашите предпочитания можете да изразите като разгледате участниците на страницата на „Биовет“ във Фейсбук. Участникът събрал най-много харесвания ще получи наградата на публиката от тазгодишния конкурс.
Фирми производителки на цветя и декоративни дръвчета ще вземат участие във фестивала, а всички любители на красив и подреден двор ще могат да си закупят растения. Очакваме ви.

За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!