19 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Нова чешма краси двора на победителката от миналогодишното издание на „Пъстроцветна Пещера“

cheshma.

Пещера. Искам да Ви благодаря за това, че през 2022 г. бях наградена с първо място в конкурса за най-добре зацветен двор. Уникално и много емоционално изживяване за мен и семейството ми. С паричната наградата си направихме много красив и вечен спомен в дома ни. Закупихме си дворна чешма(прилагам снимки), защото както всички знаем – водата е движещата сила на природата. Успех на мен и всички участници!” – това е част от писмото, което получихме от миналогодишната победителка в “Пъстроцветна Пещера” Анастасия Млечкова.

 Вече пристигнаха и снимките на първите трима участници в тазгодишната надпревара.

Припомяме, че на 22 април, събота, отново ще се съберем на площада пред сградата на Община Пещера, за да отличим най-добрите градинари.

До 18 април очакваме вашите снимки на адрес biovet@biovet.com,. На 20 април комисия от представители на „Биовет“ и Община Пещера ще оценят всички постъпили предложения. Те ще бъдат публикувани и на фейсбук страницата на „Биовет“ АД на 19 април и ще имате възможност да подкрепите тези, които считате за най-добри.

 Победителите ще бъдат наградени по време на празника “Пъстроцветна Пещера”  на 22 април. 

Право на участие имат всички желаещи от Пещера и селата Радилово и Капитан Димитриево.

Фестивалът „Пъстроцветна Пещера“ ще се състои на пл. „България“ в Пещера, като откриването е предвидено за 11.00 ч.

За участие са поканени и фирми търгуващи с цветя, от които ще можете да си закупите саксийни растения за дома и дворната градина. След провеждането на Фестивал „Пъстроцветна Пещера“ фирма „Биовет“ АД ще зацвети алея в междублокова градина, на място посочено от Община Пещера.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!