02 май 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Кога ще започне изплащането на великденската добавка

pensioneri

Допълнителната сума към пенсиите в размер на 70 лева, в подкрепа за Великден на българските пенсионери, ще започне да се изплаща от 11 април (вторник).

От тази дата пенсионерите, които получават пенсиите си през пощенските станции, ще могат да получават от тях и еднократната допълнителна сума от 70 лв., съобщиха от НОИ.

Изплащането на великденска добавка става с отделен пенсионен запис и ще продължи до края на месец април. В случай че пенсионерът не успее да получи сумата в рамките на този срок, тя ще му бъде изплатена след поискване от териториалните поделения на Националния осигурителен институт.

Пенсионерите, които получават пенсиите си чрез банка или друг доставчик на платежни услуги, ще получат добавката под формата на допълнителен превод, като платежните им сметки ще бъдат заверени на 11 април 2023 г.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Източник : / https://www.vesti.bg


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!