01 май 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Младенов поздрави медиците в Пещера

yordan mladenov

Пещера. Кметът на Община Пещера Йордан Младенов изпрати на 7 април Поздравителен адрес до лекарите, медицинските специалисти и фармацевтите от МБАЛ „проф.Д. Ранев“. Поводът е Световният ден на здравето. 7 април се чества и като Ден на здравния работник и професионален празник на работещите в областта на хуманната медицина.

Уважаеми лекари, медицински специалисти и фармацевти,

Поздравявам ви по случай Световния ден на здравето и професионален празник на здравния работник! Всеки от нас дължи благодарност на работещите в сферата на хуманната медицина. Вашият труд е мисия, която заслужава уважение и дълбок поклон. 

В този ден искам да ви благодаря за всеотдайността, грижите и професионализма. Приемете моите почитания и признателност, че здравеопазването в община Пещера е на много добро ниво. Ние ще продължим да помагаме за нормалната работа и подобряване на условията, в които се трудите.

В нелеките предизвикателства на последните години приемете благодарност за силите, и се гордейте с правилната оценка на съгражданите ми за търпението и усърдието, които проявявате ежедневно. Достойни сте, че останахте на своя пост!

 Изразявам своето искрено уважение и признателност към всеки един от вас!

Желая ви здраве, кураж, сила, лични и професионални успехи, признателност и удовлетворение!

Честит празник !


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!