19 юли 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков12:23, 4 април 20231min

Пътна обстановка

put

Пазарджик. В периода между 13.00 и 17.00 часа днес предстои извършването на взривни дейности за събаряне на складова база, собственост на частна фирма. Тя се намира в гр.Пазарджик на улица „Синитевска” №15. Непосредствено преди извършването на взривяването периметърът около сградата ще бъде отцепен от полицейски служители, за да се осигури сигурността на гражданите и безопасността на движението. Препоръчваме докато не приключат дейностите хора и превозни средства да не навлизат в обособената охраняема зона около сградата в радиус от поне 500 метра.

Пещера. Възстановено е движението по път ІІІ-375 Пещера – с.Бяга.

Бошуля. Ремонт на пътната отсечка Пазарджик – Бошуля е стартирана днес от служители на „Пътно управление“ – Пазарджик. Ще бъде обновена настилката на трасето, което е едно от най-натоварените в региона и се ползва за обходен маршрут при инциденти на АМ „Тракия“. Машини остъргват горния пласт асфалт в близост до Бошуля, а това налага двигението да бъде регулирано и колите да се изчакват. Шофирайте внимателно в този участък, предупреждават от „Пътно управление“. Ще бъде извършен ремонт на пътя и в участъка на Т-образното кръстовище към Величково. Дейностите обхващат пътя от разклона за Юнаците до Бошуля.

ОПУ-Пазарджик:

Временно са въведени следните ограничения за движение на МПС:

Път ІІ-37: Движение по път ІІ-37 Пещера – Батакв участъка от края на регулацията на гр. Пещера до кръстовището с път ІІІ-379 за с. Нова Махала от км 148+100 до км 159+150 е ограничено за всички МПСпоради усложнена пътна и метеорологична обстановка, свличане на земна маса по пътната настилка и липса на ограничителни системи за пътищата.

Обходен маршрут по направление Пещера – Батак и обратно:

  • Лекотоварните автомобили до 3,5 тона по направление от гр. Пещера за гр. Батак, започва от км 146+670 /кръгово кръстовище с ул. „Свети Константин“, ул. „Трети март“, ул. “Петър Реков“ и ул. „д-р Петър Цикалов“/ в посока ул. „Св. Константин“. След с. Св. Константин, преминава по общинския път около язовир Батак, след което се пренасочва в посока гр. Батак на кръстовището с път II-37. В обратна посока за гр. Пещера, лекотоварното движение се отбива след гр. Батак в посока с. Св. Константин, след което се пренасочва към гр. Пещера.
  • Товарните автомобили над 3,5 тона за гр. Батак се отбиват от гр. Пазарджик, на кръстовището на ул. „Христо Касапвелев“ с път I-8 в посока с. Звъничево. От с. Звъничево обходния маршрут продължава по път II-84, път III-376 в посока гр. Ракитово, м. Цигов Чарк до кръстовището с път II-37.Товарните автомобили над 3,5т, които се движат по път II-37 в посока Доспат-Пещера-Пазарджик се отбиват по обратното направление на описания маршрут.Обходът за гр. Пещера започва от кръстовището на път II-37 с път III-376, преминава през м. Цигов чарк, гр. Ракитово до кръстовището на път III-376 с път II-84. От кръстовището, тежкотоварното направление продължава по път II-84 в посока гр. Пазарджик през с. Ветрен дол, с. Звъничево до ул.“Христо Касапвелев“, гр. Пазарджик.Движението в района се регулира с пътни знаци. Срок до 14.04.2023 г.;

Ремонтни дейности: няма въведени ограничения.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!