27 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Месец април ще бъде мокър и променлив

prolet

Затоплянето ще продължи и в началото на април. Около четвърти пети април ще има превалявания като те ще бъдат обилни в планинските райони. По високите части на планините се очаква сняг.

В равнините температурите ще бъдат между 12 и 14 градуса, а по Черноморието температурите ще се движат между 8 и 11 градуса. В планинските райони средните температури ще бъдат около 7 градуса.

Очакваните валежи през месец април ще са значителни, като ще достигат до 80 литра на квадратен метър в равнините, а по планинските места- 110-120 литра на квадратен метър

Първата десетдневка ще се характеризира с повишение на температурите и те ще се движат около 10-15 градуса. Ще има и слънчеви дни, и дни с превалявания.

Втората десетдневка на месец април 2023 година ще се характеризира с дъждовно време. Очакваме и слани към 10-12 април. Ще има изясняване в сутрешните часове и в планинските райони, а и по високите полета на Западна България, се очакват слани.

В края на месеца  ще има понижение на температурите с 3-4 градуса в сутрешните часове, тъй като ще има изясняване на времето и ще бъде студено, а в следобедните часове температурите ще се повишават. Към 25 и 27 април се очакват сериозни валежи.

Минималните температури за месец април 2023-а ще се движат от минус 1 до 4 градуса. Максималните температури ще достигнат до 24- 25 градуса.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!