24 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Бившият треньор на Хебър с ново назначение

futbol

Италианецът Фулвио Пеа, който стартира сезона като треньор на Хебър, е започнал ново начинание в своята кариера. Преди няколко дни Пеа е станал технически директор на Албанската футболна асоциация. Медиите на Апенините също оцениха като „екзотично“ предизвикателство решението на бившия наставник на Монца да се премести в Тирана.

Те припомнят, че преди това той работи в Китай и България. В Италия твърдят, че той е имал разговори с няколко клуба от Серия С през последните месеци, но в крайна сметка нищо не се е получило и той е избрал отново да работи извън родината си.

Фулвио Пеа води Хебър в 10 кръга, в които отборът спечели седем точки.

В следващите 13 неговият помощник Владо Манчев изведе отбора до 9 точки, което е дори по-лошо постижение и поставя тима в изключително тежка ситуация в битката за оцеляване.

Предвид регламента, според който от този сезон два тима ще изпаднат директно, както и тежката програма до края на първата фаза, Хебър се очертава като един от най-застрашените. Загубата в Благоевград допълнително влоши положението и няма да е изненада, ако ръководството предприеме нова рокада в спортно-техническия щаб.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!