24 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Възможни са проблеми с купуването на винетки през нощта на 16 март

vinetki

Тол управлението предупреди за възможни затруднения с купуването на винетки от 19 ч. на 15 март до 6 ч. на 16 март. Причината е, че ще се актуализира електронната система за събиране на пътни такси. Възможни са проблеми и с продажбата на маршрутни карти.

Актуализацията няма да повлияе на автоматичното отчитане чрез бордови устройства и GPS тракери на изминатото разстояние от тежкотоварни автомобили над 3.5 тона, заявиха от Националното тол управление.

За избягване на риска от затруднения с покупката на е-винетки то препоръчва на шофьорите, на които им предстои пътуване, да купят по-рано необходимата им електронна винетка или маршрутна карта.

Тол управлението се извинява на шофьорите за причиненото неудобство.

 

 

 

 

 

Източник : / https://www.mediapool.bg


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!