25 март 2023
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Нагоре по стълбата, която води надолу
Снимка : peshteraprim

stulba

Пещера. Фактът, че стълбите са най-интересния акцент на дома е безспорен. Както и истината, че ни водят до прага на къщата. В която сме отраснали, прекарали младежките си години, заформили семейство и челяд.

Този дом е на пещерци. Тук няма да пишем или гадаем чий е. Нито какви видове стълби има? Или от какви материали са направени? Или пък колко стъпала могат да имат? И накъде водят…Зависи кой, с кого и как ще премине по тях.

На когото е този дом, с надежда е наредил и стъпалата. 

Нито повече, нито по-малко от нужното, да премислиш къде тръгваш, с какви мисли поемаш, ще стигнеш ли. А когато се връщаш? След време, или години те ще те чакат. Готови да поемат тежестjа ти, да попият капките кръв от одраните стъпала.

За да застанеш пред прага.

А пътьом да видиш, че времето е засадило и здравец по тях. По нашенски. За добре дошъл. Не избира ли всеки сам? Да тича ли? Нагоре по стълбата, която води надолу?

 


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!