24 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Николина Барбутева е най-награждаваният млад автор от Пещера

nikolina barbuteva

Пещера. Пещерската поетеса Николина Барбутева се оказва най-награждаваният млад автор от гр. Пещера с цели 44 отличия в литературни конкурси на национално и международно ниво. Тя има спечелени престижни грамоти, медали и материални награди. Всички постигнати успехи са в жанра есе, което я нарежда сред един от най-изявените наши есеисти.

Тематиките, на които авторката е писала в конкурсните си творби са разнообразни като човешките емоции, чувства и преживявания, но така също и насочени към политически разсъждения, важни събития и личности от нашата история и много други. В много от произведенията си Барбутева е засягала темата за родното читалище и в частност за огромния принос, който има върху нея НЧ „Развитие – 1873“, гр. Пещера.

Освен в областта на литературата, авторката има и немалко отличия в професионален план като учител.

„Надявам се тези мои лични постижения да вдъхновят повече млади автори да се ангажират във всякакви конкурси, в които могат да покажат знанията, уменията и талантите си. В Пещера има много изявени хора, за които трябва да научаваме все повече. И да не забравяме, че най-важното от един спечелен конкурс не е само наградата, а контактите, с които се сдобиваш и възможностите, които се откриват пред теб след това. Само трябва да ги използваме по най-добрия за нас начин.“


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!