29 март 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Хебър и Дея спорт с победи в Efbet Супер Волей

Volleyball

Шампионинът Хебър (Пазарджик) победи гостуващия Добруджа 07 с 3:0 (25:18, 25:15, 25:18) в среща от 18-ия кръг на мъжкото волейболно първенство на България.

Възпитаниците на Камило Плачи тим се изкачиха на третата позиция в таблицата с 38 точки, а гостите са десети със 17.

Волейболистите от Пазарджик нямаха никакви проблеми в мача, в който доминираха изцяло.

Якопо Масари се отличи с 14 точки за успеха, а по 10 добавиха Трифон Лапков и Илия Петков.

За Добруджа 07 Жулиен Георгиев реализира 11 точки, а Златко Кьосев завърши с 10.

Дея спорт (Бургас) спечели срещу Марек Юнион-Ивкони с 3:0 (25:21, 25:18, 25:20) и се изкачи на четвърто място в класирането с 37 точки. Дея контролираше случващото се на терена и в трите гейма, като в началото на третия, Марек се опита да се противопостави Максилано на съперника, но опитните бургазлии не позволиха изненади.

Най-резултатен в мача стана състезателят на Марек – Мохаем Геруаш с 11 точки. За Дея по 10 отбелязаха Самуил Вълчинов и Николай Учиков, а за играч на мача беше избран Тодор Вълчев.

start-photo.bg

“Когато един човек се е заел със задачата да работи с млади състезатели, които трябва да се учат, имат и такива моменти, в които ставаш по-емоционален. Само с гледане отблизо, не става. Трябва повтаряне, напомняне, понякога и леко да ги натиснеш – затова вкарвам и повече нерви, защото искам да израстват. Днес съм доволен от сервиса, за първи път може би толкова силен през този сезон, затруднихме съперника. Играем всеки мач, колкото можем. Явно ще играем на плейаут и се надяваме да продължим напред“, каза наставникът на Марек Найден Найденов.

„Мисля, че не изиграхме невероятен мач, но все пак – не лош. След четири много труднисрещи за нас, не мисля, че сме подценили отбора на Марек. Нашите планове бяха да играят и хората, които взимат по-малко участие в другите мачове. Четвърти сме,  нашата цел е да стигнем възможно най-висока позиция в класирането преди началото на плейофите. Остава ни мач с ЦСКА от топ отборите. След това имаме три срещи с отбори, които са под нас в класирането. Честно казано, винаги искам да победя. Нямам за цел да загубя, който и да е мач. Искаме да сме на възможно най-висока позиция, а на плейофите ще сме готови за всички“, каза старши треньорът на домакините Франческо Кадеду.

 

 

 

 

Източник : / https://gong.bg


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!