25 май 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Децата от детските градини в община Пещера получиха неочакван подарък

darenie rotari klub igrachki deca 1 mart

Пещера. Заедно с мартеничките и пожеланията за здраве малчуганите бяха зарадвани от Ротъри клуб Пазарджик с многобройни интересни играчки – домино, дървени велосипеди, дървени къщички, обръчи и магнитни игри, самолети с дистанционно управление.

Дарението бе прието от зам.-кмета на Общината – Елена Рядкова, и предадено на Директорите на детските заведения.

Кметът на Общината Йордан Младенов изказа благодарност за направеното дарение:

УВАЖАЕМИ Г-Н ТРИФОНОВ,

 Приемете моята най-сърдечна благодарност за дарението, което направихте за децата от детските градини в община Пещера.

            Най-щастливи в този ден са възпитаниците на детските заведения. На Първи март те с радост посрещат Баба Марта, отправят пожелание за здраве, а децата на община Пещера бяха зарадвани и от Вас с прекрасни подаръци.

            Чрез Вашето дарение Вие давате пример на всички нас и ни карате да вярваме в доброто. Дейността на Ротъри клуб Пазарджик е широко известна и аз се радвам, че и в община Пещера провеждате инициативи – пример за взаимно уважение и приятелство.

Една от най-великите тайни на живота се състои в това, че единственото, което си заслужава да бъде правено, е това, което правим за другите. Вие доказахте, че дарителството – най-стародавната традиция в българската памет, е живо. То е присъщо за хора със завиден морал, чувство за съпричастност и желание да подпомогнат ближните си.

Искрено Ви благодаря за направеното дарение към децата на община Пещера и Ви пожелавам много здраве и успехи в работата Ви!

 

С уважение,                             

ЙОРДАН МЛАДЕНОВ

Кмет на Община Пещера

 


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!