25 март 2023
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Ученици зарадваха Общинарите с мартенички

3

Пещера. И тази година 1 март поднесе изненада на Общинските служители. Пременени в български народни носии ученици от  пещерските училища и културни центрове не пропуснаха нито един да прекрачи прага на Общината, без да бъде закичен с мартеничка.

С ръчно изработени символи на пролетта младежите успяха да зарадват не само кмета Младенов, заместниците му и специалистите, но и граждани дошли да ползват административни услуги. Възпитаниците на училищата и културните институции  отправиха пожелания за здраве, благоденствие и късмет. Младенов пожела на всички да бъдат здрави, благословени и успешни!

Децата от ОУ,,Св.Патриарх Евтимий”,ОУ,,Петко Рачов Славейков” и НУ,,Михаил Каролиди” ще помогнат 500 мартенички подарени от Община Пещера да достигнат до гражданите с усмивката и радостта на детските очи. Мартенички от Община Пещера ще отидат и при учениците от НУ,,Михаил Куманов”, които ще закичат своите учители и гражданите от квартала.

Пъстрата арка в цветовете на баба Марта се превърна в предпочитано място за снимки. Мил спомен за празника – 1 март, ще бъде общата фотография на Общинари и участниците в красивата проява.

Честит празник! Да бъдем здрави, румени, засмени!


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!