07 май 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Времето през март : Дъждовно, снежно и хладно

zima
Месец март ще започне с топло време

През първата десетдневка, към 5- 6 март ще се наблюдава смущение в атмосферата. Ще бъде облачно, ще превалява дъжд, а по високите полета на Западна България, и сняг. Ветровете ще донесат студено време и ще наблюдаваме температури в рамките на пет-шест градуса максимални, а минималните в сутрешните часове ще достига до минус 3 – минус 6 градуса.

Втората десетдневка на месец март 2023 година ще донесе промяна в посоката на вятъра, който ще бъде югозападен и ще донесе известно затопляне.

Третото десетдневие на март 2023 ще донесе повишение на температурите, но ще останат все пак ниски за този период на годината: от 0 до 8 градуса. Минималните ще се движат между минус един и минус три градуса. В планините ще вали сняг и ще образува снежна покривка по някои високи полета, от която скиорите ще могат да се възползват до началото на април 2023г.

 


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!