24 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Джамийско настоятелство – Пещера благодари на дарители и доброволци

dzhamia akcia zemetresenie turcia

Пещера. Джамийско настоятелство – гр. Пещера отправя искрени благодарности към всички дарители и доброволци, които се включиха в кампанията за подпомагане чрез хуманитарна помощ за пострадалите от земетресенията в Турция и Сирия.

В рамките на кампанията бяха събрани и окомплектовани дрехи за възрастни и деца, одеяла, завивки, обувки, памперси, бебешка храна, пакетирани хранителни продукти и хигиенни препарати.
Дарените продукти бяха натоварени в град Пещера и транспортирани до гр. Стара Загора. В рамките на няколко дни няколко тира ще отпътуват за Сирия!
Благодарности към всички, които се включиха с дарения от гр. Пещера, с. Долно Бирково, с. Боровиново, с. Юндола, с. Света Петка, с. Драгиново, с. Исперихово и гр. Кричим.
Благодарим също на всички жители на Пещера, независимо от тяхната религиозна принадлежност, които показаха човещина и съпричастност към болката на пострадалите хора.
Благодарим и за съдействието на община Пещера и Домашен социален патронаж, които предадоха част от събраните дарения за пострадалите, както и на г-жа Ани Попова за осигурения транспорт!

За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!