25 март 2023
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Пистите на Св. Константин очакват любителите на белите спортове
Снимка : Иван Кръстев -с. Св. Константин,

с. Свети Константин  писти, скиори, влекове, Св. Константин

Пещера. Ски пистите, снабдени с влекове, очакват скиорите на Дългата поляна в курортното селище Св. Константин над Пещера. Има достатъчно сняг, който да зарадва любителите на белите спортове.

снимка : архив Енчо Енев

Ако сте начинаещ скиор, може да изберете по-леката- малка писта, която е удобна за обучение на деца желаещи да карат ски. Пътната отсечка до Св. Константин е почистена и опесъчена. Туристите да се съобразяват със зимните условия и да спазват указанията на специализираните органи за движение на автомобили по пътната мрежа.

Метеоролозите обещават динамично и снежно време този уикенд. Следете прогнозите и бъдете предпазливи по време на престоя си в планината!

Гостоприемно и снежно, пещерското село ви очаква!


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!