25 март 2023
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Ледената пързалка в Пещера ще радва малчуганите последно в неделя
Снимка : peshteraprim

purzalka

Пещера. Зимната пързалка разположена в центъра на града ще радва пещерци и гостите им за последно тази събота и неделя. Зимното съоръжение ще бъде демонтирано в понеделник / 6 февруари /.

Припомняме, че енергоспестяващата Ледената пързалка, беше с размери приблизително 12,5 Х30 м. и бе пусната в действие на 15 декември 2022г. Идеята на кмета Йордан Младенов бе посрещната с небивал интерес от страна на малки и големи, а пещерци се забавляваха напълно безплатно. Към атракцията, подарък от Община Пещера, интерес проявяваха почитатели на зимните кънки от Пазарджик и Пловдив.

Сбъдна се мечтата на поколения пещерци, да имаj пързалка през зимата. Благодарим на всички, които имат принос за добрите емоции на леда!


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!