02 май 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков14:05, 1 февруари 20231min

Криминална хроника

policeman

Септември. Мъж направил опит за домова кражба е задържан от служители на РУ-Септември. В края на ноември апаш разбил прозорците от две врати на къща, собственост на 44-годишен жител на село Голямо Белово. Мъжът направил опит да извърши кражба от жилището, но не успял и избягал. В хода на разследването се оказало, че автор на неуспешното посегателство е 33-годишен мъж от Костенец. Той е задържан, а спрямо него се води досъдебно производство.

Велинград-Пещера. Млада жена притежаваща наркотици е задържана в РУ-Велинград. Това станало вчера по време на рутинна проверка на автомобил. Автопатрул от полицейското управление в курорта спрял „Опел“ с водач мъж на 41 години от пазарджишкия квартал „Изток“. Пътуващата до него 33-годишна жителка на Пещера носела в себе си полиетиленово топче със суха растителна маса. Оказало се, че това е синтетичен канабиноид. Дрогата е иззета, а притежателката и задържана за срок от 24 часа в ареста.

Лесичово. Полицаи от участъка в Лесичово откриха незаконно добита дървесина в частен имот. Вчера екипи от участъка извършили проверка в двора на 48-годишен мъж от село Калугерово. Вътре органите на реда открили да се съхраняват общо 13 кубически метра дървесина за огрев от различен вид. Тя не била маркирана с контролна горска марка, а притежателят и не разполагал с никакви документи за произхода и. На мястото е извършен оглед, образувано е досъдебно производство.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!