25 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Истинската зима идва в петък

stud

Истинската зима идва в петък. Тогава ще ни връхлети нов циклон, който се очаква да се образува в четвъртък. Той ще докара нов сняг, като се очаква валежите да са основно в Източна България, коментираха за „Телеграф“ от МетеоБалканс.

От понеделник до сряда времето ще е неустойчиво, с променлива облачност, слаби валежи от сняг в Източна България на места, а в Западна България мъгли. Шофьорите да имат предвид, че в предпланините ще има заледявания. Това важи за Предбалкана, проходите Петрохан, Средногорието и Източна България.

Циклонът, който очакваме в края на седмицата, се очаква да образува лоша валежна обстановка, въпреки че на запад преваляванията ще са слаби или няма да има. При изтеглянето му ще нахлува студен въздух от запад на изток. Температурите обаче няма да падат до минус 10 градуса, каза климатологът Симеон Матев пред „Телеграф“.

По-студено ще е в планините, а в Дунавската равнина между минус 3 до 1 градуса, а минималните между минус 5 и минус 3 градуса.

 

 

 

 

 

 

Източник : / https://telegraph.bg


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!