26 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

МБАЛ -Пазарджик обявява конкурс за лекари-специализанти

lekar

Пазарджик. „МБАЛ -Пазарджик“ АД обявява конкурс за лекари-специализанти за 11 отделения. По едно свободно място има в Отделението по физикална и рехабилитационна медицина, Очно отделение, Хирургия, Инфекциозно отделение, Отделение по обща и клинична патология, Кардиология, Урология, Неврология.

Един специализант може да специализира и
Гастроентерология в Първо вътрешно отделение. Търсят се и двама специализанти по Педиатрия.
Обявената длъжност се заема на срочен трудов договор до успешно придобиване на специалност. Специализантът участва пряко в лечебно-диагностичната дейност в отделението.

Документите за участие в конкурса се приемат лично или с нотариално заверено пълномощно в деловодството на „МБАЛ-Пазарджик” АД, считано от 27.01.2023 г. до 27.02.2023 г. включително, от 08,00 ч. до 15,30 ч. в делнични работни дни. До събеседване ще се допускат кандидатите получили оценка минимум мн. добър 4,50 по шестобалната система.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!