20 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Над 14 милиона по Плана за възстановяване и развитие отиват за 38 проекта от Област Пазарджик

razvitie biznes

Пазарджик. 38 проекта от Област Пазарджик ще получат над 14 млн. лв. по първата процедура от Плана за възстановяване и устойчивост по линия на МИР – „Технологична модернизация“, заяви областният управител в ефира на Bulgaria on Air.

Областният управител подчерта, че е изключително доволен от добрата комуникация и иновативния подход, който министър Пулев и екипът му в Министерството са приложили.

За област Пазарджик резултатите са изключително добри. По първата процедура от Плана за възстановяване по линия на МИР – „Технологична модернизация“ в Пазарджик са одобрени 38 проекти за цялата област от почти всички общини на региона. Общо парите за одобрените проекти, които се очакват след подписване на договорите, са над 14 млн. лв., обяви областният управител.

Първите пари по Плана за възстановяване в подкрепа за българския бизнес са именно по линия на МИР. „Очакваме колегите да продължават да работят по този начин. За следващите до 6 месеца за бизнеса по линия на МИР има над 1 млрд. лв.“, заяви още областният управител.

Припомняме, че област Пазарджик беше една от първите, в които се проведе мобилната приемна на министър Пулев и екипа му. Тя се състоя на 3 септември 2022 г., като на нея присъстваха представители на местния бизнес и работодателски организации.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!