25 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков12:25, 24 януари 20231min

Криминална хроника

nadpisi sahata.

Пазарджик. Криминалисти от РУ-Пазарджик заловиха млад мъж използвал неправомерно данни от чужда кредитна карта. През октомври в РУ-Пазарджик се получил сигнал от 26-годишен мъж от пазарджишкото село Црънча. Той се оплакал, че неизвестен е придобил данните от кредитната му карта и играл в онлайн сайтове за спортни залагания. При проведеното близо тримесечно разследване се установило, че автор на престъплението е 30-годишен съселянин на потърпевшия. Щетите от деянието са в процес на изясняване, по случая се води преписка.

Пещера. Непълнолетно момче е установено, като извършител на вандалска проява в Пещера. В началото на декември, в полицейското управление била депозирана жалба от Общинска администрация.

Неизвестен напръскал с графити архитектурен паметник в родопския град – часовниковата кула „Сахата“. Екип от група „Криминална полиция“ при полицейското управление предприел разследване и установил, че автор на проявата е 14-годишно момче от пещерския квартал „Пирин“.

По случая се води преписка, а с тийнейджъра работи инспектор „Детска педагогическа стая“.

 

Септември.  Служители от РУ задържаха двама млади мъже за притежаване на дрога. Вчера служители от „Криминална полиция“ при полицейското управление в Септември засекли двама мъже на 23 и 24 години от пловдивското село Триводици. Последвали проверки, при които криминалистите открили у двамата две полиетиленови пликчета със суха зелена листна маса. След направен полеви наркотест се оказало, че дрогата е синтетичен канабиноид. Притежателите и са задържани в ареста за срок от 24 часа. Спрямо тях се водят бързи производства.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!