29 март 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

В Пазарджик : Започва турнир за Купата на България по волейбол за мъже

kupa bg voleybol pazardzhik

Пазарджик. Градът ще бъдe  домакин на Купата на България по волейбол за мъже  от утре до 22 януари. Турнирът ще се проведе в спортна зала „Васил Левски“ и в него ще участват осем отбора.

Днес на съвместна пресконференция с кмета на Пазарджик Тодор Попов председателят на Националната волейболна лига Живко Желев благодари на Община Пазарджик, че за пореден път се ангажира с организирането на финалния турнир за Купа България.

„Това е едно събитие, което е знаково за Националната волейболна лига и любителите на волейбола в държавата ни. Пазарджик е град, който показа през последните години, че има страхотна традиция в организирането на подобни мероприятия и има страхотна публика. Надяваме се тази година да зарадваме отново всички фенове, както с добра игра, така и с положителни емоции“, посочи Желев.

„За втори път ще домакинстваме тази купа и с това, което правим през последните години нашето желание е да дадем добрия пример. Радвам се, че тази година първенството е още по-интересно, всички отбори са вдигнали нивото, което още повече е радващо, защото това беше нашата идея преди време: да покажем, че и български отбори също могат да играят добре, не само в България, но и в чужбина“, каза кметът Попов.

Програмата на турнира започва на 20 януари в 12:30 часа с четвъртфинала между ЦСКА и Дея. В същият ден са срещите Монтана – Берое, Хебър – Черно море и Левски – Нефтохимик.

Финалната среща е на 22 януари.

Хебър е настоящият носител на Купата на България след като през януари 2022 година победи с 3:1 Нефтохимик.

 

 

 

 

 

Източник : / https://bnr.bg


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!