07 февруари 2023
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Преди 45 години пещерската полиция се сдобива със собствена сграда

polic peshtera

Пещера. Днешната сграда на РУМВР- Пещера е построена преди 45 години.

Знаете ли, че :

По инициатива на началника на РУ на МВР Димитър Я. Янакиев /род.1932/ започва строителството на нова собствена сграда на органите на милицията. Справката е на Анастас Пунев. Той допълва, че проектът е изготвен от ПО „Главпроект“-София.

Майор Атанас Кацаров поема ръководството на строежа след преминаването на Д. Янакиев на друга работа. На обекта работят затворници и наказани хулигани при значителното участие на персонала на управлението. Помощ и съдействие оказват много пещерски предприятия с материали и техника.

В новата сграда освен органите на милицията се настанява и противопожарната охрана, която ползува терена преди строителството.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!