07 февруари 2023
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Ученици на НУ“Михаил Куманов“, дариха Илиана Йотова с Алманах „Осемте хилядолетия на Пещерския край“

uchenici kumanov surva yotova

Пещера-София. Копие от алманах „Осемте хилядолетия на Пещерския край“ получи вчера вицепрезидент Илияна Йотова. Първата част на книгата, която е инициирана и финансирана изцяло от „Биовет“ АД, бе подарена от учениците на НУ“Михаил Куманов“, по време на визитата им посветена на ромския празник Банго Васил.

Припомняме, че децата изпълниха  ритуала „сурва“ и разговаряха с Илияна Йотова в сградата на „Доиндуков“2. Посещението им там е било подпомогнато от кмета на Пещера – Йордан Младенов, а пътните разходи на децата и директорката им Виолета Паева са поети от „Биовет“.

Освен алманаха децата са зарадвали вицепрезидента със сувенири от Пещера, както и с пещерски татлии. През април училището ще отбележи своя петдесет и петгодишен юбилей.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!