25 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Йордан Младенов: Подменяме уличното осветление с енергоспестяващи светодиодни /LED/ осветители

ulichno osvetlenie

Пещера. „След една ползотворна седмица от настоящата 2023г., се оказва, че годината започва обещаващо. Гост в Община Пещера беше министърът на енергетиката Росен Христов.

Снимка : peshteraprim

Тема на разговорите стана предоставената възможност в Пещера да бъде подменено уличното осветление по улиците, като на мястото на старите амортизирани осветителни тела ще бъдат монтирани нови енергоспестяващи светодиодни /LED/ осветители.“ – съобщи кметът Йордан Младенов.

„Градът ни е включен в списък на общините, в които предстои да бъде извършена тази дейност. По време на разговорите, стигнахме до взаимното разбиране да бъде обучен специалист от администрацията на Общината, който да консултира съгражданите ни за нужната им информация и помощ при кандидатстване в предстоящите проекти за актуалните енергийни програми. Смятам, че реализацията на тези акценти ще бъде в изключителна помощ за това програмите да стигнат реално до гражданите, както и подобряване качеството на живот в Пещера.“ – допълва Младенов.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!