20 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Младенов: 8 януари е ден за да празнуваме раждането на новия живот

Уважаеми лекари и акушери,
Приемете моето най-искрено уважение за силната воля във високохуманната ви работа! Прекланям се пред онова, което сте направили и дали, за да се радва Пещера на здрави, жизнени и щастливи деца!
8 януари е ден за да празнуваме раждането на новия живот.
На всички лекари, акушери и специалисти изказвам признателност! Бъдете почитани и удовлетворени от свършеното. Крепко здраве, много успехи и добруване!
Почитаеми Баби,
Приемете синовна обич за решителността, силата и вярата! Бъдете до нас, дарявайте щедро мъдрост, увереност и обич, с които да озарявате лицето на своите отрочета с нежност и подкрепа в живота.
Честит празник! За много години!
Скъпи приятели,
Всички те се нуждаят не от един ден в годината за поздрав и пожелание. Нека го правим ежедневно с разбирането, че дължим много от успехите си на хората, които са ни поели в ръцете си за първи път и тези, които в най-трудните моменти са ни подкрепяли в живота. Да сведем чело, да целунем ръка. Да се радваме, че ги имаме!
ЙОРДАН МЛАДЕНОВ
КМЕТ НА ОБЩИНА ПЕЩЕРА

За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!