29 март 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков23:56, 31 декември 20221min

Щастлива и благодатна Нова Година!

mladenov
Уважаеми приятели,
Изтичат последните часове от 2022 година, време, в което всеки от нас поглежда с преценка назад. Наред с всички трудности, предизвикателства и проблеми породени от обстановката в страната, мога чистосърдечно да твърдя, че тази година беше добра за Пещера.
Справихме се с нелеки задачи, направихме подробни устройствени планове в полза на гражданите и бизнеса, осигурихме достъпност до редица социални услуги, предложихме трудова заетост на уязвими групи, създадохме съвременни условия за образование, култура, спорт, модернизирахме инфраструктурата, за да живеем в уютен и приветлив град.
Тук е мястото да изкажа своята благодарност за подкрепата, доверието и сътрудничеството към Общински съвет- Пещера, директорите и собственици на производствени фирми и предприятия в Пещера, Кметовете на трите съставни села, Общинска администрация и всички партньори с които заедно се постарахме да постигнем доброто в отминалата година. Оставам с надеждата, че ще го пренесем в предстоящата.
Уважаеми съграждани,
Знам, че с ваша помощ и активната си гражданска позиция ще постигнем силата да сътворяваме добри дела през цялата година, за да бъдем щастливи заедно!
Нека имаме още повече поводи за гордост, да ни радва всяко сторено добро, да цари мир, благополучие и радост във всеки дом!
Щастлива и благодатна Нова Година!
ЙОРДАН МЛАДЕНОВ
КМЕТ НА ОБЩИНА ПЕЩЕРА

За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!