20 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Още началото на 2023 година се очакват силни магнитни изригвания

magnitna burya

Първата магнитна буря, която ще ни атакува, ще се случи между 1 и 9 януари. Втората масивна група, която е със средна сила магнитни изригвания ще стане от 12 до 18 януари, а последната от 24 до 28 януари.

10 – 12 януари Нивото на геомагнитни смущения също няма да е твърде високо. Първото слънчево изригване ще се случи на 10 януари около 20:00 ч., а до 17:00 ч. на 12 януари опасният период ще приключи. Хората, зависими от магнитните бури, може да изпитат влошаване на настроението и лека умора.

14, 15 и 16 януари Геомагнитните смущения от вечерта на 14 януари и целия следващ ден ще бъдат доста слаби, а слънчевите изригвания ще са краткотрайни. Няма опасност от силен спад в енергията и нарушения на съня, както и от обостряне на хронични заболявания.

22 – 25 януари Тези няколко дни подред ще бъдат белязани от слаби магнитни бури, които няма да имат силно отрицателно въздействие върху здравето на хората. Като цяло януари 2022 г. в този смисъл се приема за доста благоприятен, но все пак не забравяйте да се погрижите за себе си, следейки и за най-малките промени в здравословното си състояние./Zdrave.to Следващата магнитна буря е на 17 и 18 януари, която ще е в състояние за предизвика главоболие и проблеми със сърцето баш за Антоновден и Атанасовден. Най-силната магнитна буря обаче се очаква да е на 19,20 и 21 януари. Тя ще е с планетарен ефект. Според предвижданията не се очаква да засегне компютърните и телекомуникационни системи, а да има ефект предимно върху здравето и самочувствието на хората. Особено, ако съвпадне и с неблагоприятни климатични явления, които и без това влият зле на т.нар. метеочувствителни хора.

Благоприятни дни през месец януари 2023: 10, 11, 21, 25, 29.

Това са дните, когато можеш спокойно да се нагърбите с по-сложни дейности и да очаквате добър резултат.

 

 

 

 

 

Източник : / https://telegraph.bg


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!