27 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Кметът Йордан Младенов и председателят на Общинския съвет д-р Пенев бяха гости на Коледното тържество на ДЦПЛУ

Пещера. В Дневен център за пълнолетни лица с увреждания (ДЦПЛУ), се проведе Коледното тържество на потребителите от града. На него присъстваха възпитаници от Балетна школа “ Ива“ към читалище “ Виделина-1862″ – Пазарджик, с ръководител Ваня Вълкова.

Снимка : peshteraprim

Гости на тържеството бяха кметът на общината Йордан Младенов, екипът му, д-р Н.Пенев- председател на местния парламент, директори на социални институции, приятели и съмишленици. Г-жа Бурова изказа благодарности към Кмета за доброто управление и съвместната работа, носочена към подобряване на качеството на социалната услуга, целяща достоен живот на потребителите.

Снимка : peshteraprim

Градоначалникът пък увери, че синхронът между опита и енергията на управленския му екип води до ефективно и качествено изпълнение на ангажиментите на местната управа в интерес на гражданите. Д-р Н. Пенев пожела добруване, достоен живот, много радост и късмет през 2023г.

Снимка : peshteraprim

Празникът не мина без присъствието на дядо Коледа и Снежанка, които дариха подаръци на всички потребители, ползващи услугата. Изпълненията на младите артисти от Пазарджик изпълниха сърцата на ползвателите с много топлина и много положителни емоции със своите танци.

Снимка : peshteraprim

В сценично-музикалната програма те включиха класически балетни етюди и потпури от популярни танци. За доброто настроение заслуга имаше и Соня Бурова- директор на центъра за възрастни хора с увреждания,която поведе дружина от танцьори на българско хоро.

Снимка : peshteraprim

За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!