04 май 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков14:33, 12 декември 20221min

Криминална хроника

police.

Пазарджик. На 25 ноември в полицейското управление на областния град отишли мъж и жена, заедно с 15-годишната им дъщеря. Оказало се, че същата вечер неизвестен е нападнал непълнолетното момиче. Нападателят бутнал тийнейджърката и отмъкнал скъп мобилен телефон. Работата по случая била поета от служители на сектор „Криминална полиция“ при РУ-Пазарджик. След половин месечно разследване органите на реда установили, че автор на грабежа е 24-годишен пазарджиклия. Той е задържан, а спрямо него се води досъдебно производство.

Пазарджик. При проверка на улица местни криминалисти проверили 22-годишен пазарджиклия. Той изхвърлил на улицата плик с бяло прахообразно вещество, което са оказало амфетамин. При претърсване в жилището на 36-годишен пазарджиклия екипи от сектор „Криминална полиция“ при местното полицейско управление намерили три стъклени буркана. Оказало се, че те били пълни с около 150 грама суха марихуана.

Пазарджик. В близост до училище в пазарджишкия квартал Изток служители от полицейския участък в квартала спипали двама мъже – на 28-години от Стрелча и 29-годишен от Пищигово. Те носели в себе си общо 12 топчета съдържащи синтетичен канабиноид.

Панагюрище. На улица в село Поибрене автопатрул на РУ-Панагюрище спрял за проверка „Фолксваген“. 34-годишният шофьор от същото село бил тестван с дрегер, като при пробата уредът отчел 2.09 промила концентрация на алкохол.

Лесичово.  60-годишен водач бил спрян на пътя от Велинград за село Варвара. Служители на РУ-Велинград направили проверка, а пробата му се оказала 1.82 промила.

Велинград. На улица в курорта криминалисти и автопатрули засекли 35-годишен мъж и друг 49-годишен, и двамата жители на града. При вида на полицаите по-младият се опитал да изхвърли на земята полиетиленово топче с кокаин, а у другия полицаите открили две пликчета с наркотично вещество от същия вид.

 

 


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!