07 май 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Светват коледните елхи в Карлово и Перущица

nova godina

Карлово-Пурущеца. Тази вечер в Карлово тържествено ще бъдат запалени светлините на коледната елха, която се издига на централния площад „20 юли“. Тържеството започва минути преди 17 ч. с концерт на духовия оркестър на 61-ва Стрямска механизирана бригада, група „Карловойс“, фолклорен ансамбъл „Розова долина“ и др. Още от 1 декември в Бухаловия хан работят коледен базар и работилница за коледни сувенири и сурвачки.

И в Перущица довечера ще грейнат коледните светлини на елхата на централния площад „27-ми априлий“. Ще ги запали кметът Мария Витанова – Вълканова. На 17 и 18 декември в Перущица ще има коледен базар на открито. В събота е предвидена забава с Дядо Коледа и Снежанка, а в неделя – музикална програма.

 

 

 

 

Източник : / https://bnr.bg


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!