29 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

ВК Хебър посреща ЦСКА

volleyball

Пазарджик. Мъжкият отбор на Хебър (Пазарджик) може да оглави класирането в efbet Супер Волей още днес. Волейболистите на Камило Плачи приемат ЦСКА в отложен мач от шести кръг на шампионата. Двубоят е тази вечер от 18:00 часа в зала „Васил Левски“.

Домакините излизат с поглед към върха в елита. За момента шампионите са трети със седем победи, една загуба и 20 точки, но и с мач по-малко. Те стартираха със загуба от Левски с 0:3, в първи кръг на първенството, което, заедно с отложената среща с доведе до по-задни позици.

Водач е Монтана с осем победи, една загуба и 21 точки. Втори е Левски със седем победи, две загуби и 21 точки. Чист успех на пазарджиклии над „червените“ ще доведе до рокади в подреждането и ще ги изкачи на първа позиция в таблицата. Така те ще се завърнат на върха, след като през изминалия сезон бяха неизменен лидер без нито една загуба.

Традиционно „тигрите“ играят много силно на свой терен, като с помощта на своята страхотна публика излизат да се утвърдят като първенец в елита.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!