02 май 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

На Никулден : Йордан Младенов изпрати цветя и поздравителен адрес на митрополит Николай

mitropolit nikolay nikulden plovdiv curkva sv nikolay...

Пещера-Пловдив. Митрополит Николай отслужи Архиерейска света Литургия в църквата „Св. Николай Мирликийски Чудотворец“ в район „Западен“ в Пловдив. Десетки миряни прекрачиха прага на църковната обител за да се помолят за здраве и щастие. Владиката  благослови присъстващите и се обърна към християните с думи да запазят вярата си.

Снимка : peshteraprim

По време на службата присъстваха кметът на града под тепетата Здравко Димитров, бригаден генерал Явор Матеев, Трендафил Величков- областен управител на Пазарджишка област, Кметовете на Брацигово и Батак, интелектуалци и дарители. След края на Светата литургия митрополитът прие пожелания и цветя за имения си ден.

Снимка : peshteraprim

Да поздравят дядо Николай и да му пожелаят здраве и дълголетие тук пристигнаха зам-кмета на Община Пещера Гълъбина Карамитрева и Галя Стоянова-секретар на местната администрация. Освен огромен букет с цветя, Карамитрева връчи на Владиката Поздравителен адрес от името на кмета Йордан Младенов. /б.р. Градоначалникът е във Франция на работно посещение- Заседание на Политическия комитет на Съвета на европейските общини и региони, по покана на Кмета на френската столица и предс. на френската Асоциация./

Снимка : peshteraprim

 

 

 

 


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!