09 декември 2023
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

115 години Пещерска гимназия

115 godini peshterska gimnazia

Пещера. Уважаеми съграждани, бивши и настоящи възпитаници и колеги, родители и приятели на СУ „Св. Кл. Охридски“ в град Пещера!

Ръководството, учителите и учениците на Пещерската гимназия Ви канят да споделите техните празнични мигове по случай 115-ата годишнина от създаването на училището.

Тържественото отбелязване на годишнината включва самостоятелната изложба „Отдаденост“ на Милена Балтаджиева – учител по рисуване в Гимназията. Тя ще бъде отворена за посетители на 07.12.2022 г. във фоайето на читалище „Развитие-1973 г.“

На същия ден от 17:30 часа в залата на читалището ще се състои спектакъл по повод на юбилея. В него ще бъдат представени най-важните моменти от историята на училището; ученици ще ни върнат в миналото, като възстановят емблематични часове по физическо възпитание, литература, музика, физика. Спектакълът ще приключи с  празничната емисия на училищната телевизия „ТИЙН ТВ“, която ще представи актуалните новини, свързани с СУ „Св. Кл. Охридски“.

Заповядайте на празника на най-обичаното пещерско училище!

 

Валентин Стоянов


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!