07 февруари 2023
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Учреден е Клуб „Млад огнеборец“ в Гимназията
Снимката е илюстративна

pozharnikar

Пещера. В СУ „Св. Кл. Охридски“ беше учреден Младежки противопожарен отряд „Млад огнеборец“. Негови членове са двадесет и трима ученици от V и VI клас, а ръководител – г-жа Илиана Пейковска.

Теоретичната подготовка на отряда ще се води от инж. Стоян Попов – инспектор в „Противопожарна безопасност и защита на населението“ – Пещера. Младите огнеборци ще се запознаят с видовете пожари, причините за възникването им и начините за гасене, както и с мерките за пожарна безопасност в учебните заведения.  След приключване на теоретичната подготовка отрядът ще излъчи отбор от десет ученици, които ще участват в състезанията по пожароприложен спорт в периода април-май 2023 г.

Валентин Стоянов

 


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!