26 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

„Хебър“ допусна нова загуба в Шампионската лига

hand blocking volleyball spike over the net inside of a stadium

Пазарджик. Волейболистите на „Хебър“ изиграха нов вълнуващ мач в Шампионската лига, но допуснаха трета загуба. Българският първенец отстъпи с 2:3 (19:25, 20:25, 25:19, 25:22, 7:15) срещу турския „Халкбанк“.

В Пазарджик домакините се вдигнаха след загубените първи два гейма и успяха да изравнят. В тайбрека обаче „Халкбанк“ започна много силно и заслужи успеха.

В другата среща водачът „Заверче“ загуби с 1:3 (21:25, 25:20, 27:29, 25:27) от „Берлин волейс“ у дома.

Поляците са начело с шест точки, следвани от „Халкбанк“ и „Берлин волейс“ с по пет. „Хебър“ е четвърти с две. На 14 декември българският отбор гостува на „Заверче“.

Волейболният "Хебър" се бори за обрат, но допусна нова загуба в Шампионската лига

© CEV.lu

Италианецът Якопо Масари стана най-резултатен за „Хебър“ с 13 точки, а съотборникът му и бивш национал Тодор Алексиев добави 12 точки. За „Халкбанк“ Нимир Абдел-Азиз записа 15.

В първия гейм воденият от Камило Плачи отбор водеше с 10:8 и 15:13, но допусна обрат за 19:25. Във втория „Хебър“ навакса изоставане от четири точки в началото, но след това съперникът отново натрупа преднина и взе гейма.

„Хебър“ игра вдъхновено и успя да израни, но в тайбрека „Халкбанк“ се представи по-силно.

 

 

 

Източник : / https://www.dnevnik.bg

Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!