25 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков10:19, 27 ноември 20221min

Криминална хроника

policia

Пазарджик. Двама пътни полицаи от Пазарджик са пострадали, след като на 107 км на АМ Тракия, патрулката им е била пометена от скоростно движещ се Форд. Полицейският автомобил охранявал участък в когото към момента се поставя пътна маркировка. Пътния инцидент е възникнал след 14:30 ч. на аутобана  в посока Бургас. На мястото са изпратени линейка и екипи на полицията. В болница са откарани двамата служители. По информация на БТА единият е настанен в тежко състояние в УМБАЛ „Свети Георги“ в Пловдив, а другият е откаран в МБАЛ „Пазарджик“. Водачът на форда е задържан. На 42 и 35 години са двамата пътни полицаи от Пазарджик, които са пострадали в пътния инцидент. Патрулната кола е съпровождала специализирана машина за полагане на пътна маркировка, след тях е имало товарен автомобил – тип стрелка, която е била видима от много далеч. Самата патрулка също е била с включена сигнализация. Незнайно защо 74 – годишният мъж, който е управлявал Форда, е подминал стрелката и се върнал от скоростната лента в затворената, където удря патрулката също с включени светлини.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!