24 юни 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Удължен е срокът за кандидатстване за 100% безплатно саниране

chasovnik

Министерството на регионалното развитие и благоустройството (МРРБ) публикува проектонасоки за кандидатстване за саниране на многофамилните жилищни сгради, като срокът за кандидатстване за 100% безвъзмездни средства по Плана за възстановяване и устойчивост се удължава до 31 май 2023 г.

Предвидено е и изменение в разпределението на финансовите средства. Вече за всяка община например е определена максимална стойност на безвъзмездната финансова помощ, която тя може да получи за сгради на нейна територия.

Регламентира се също разходите за изготвяне на техническо обследване, технически паспорт и енергийно обследване да се възстановяват, без да е необходимо да се предоставят документи за оправдаване на разходите за одобрените проекти за изпълнение на инвестиции.

 

 

 

 

 

 

Източник : / https://www.dnevnik.bg


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!