26 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Криминална хроника

Police

Пазарджик. Вчера служители на участък „Изток“ в Пазарджик била получена жалба от 64-годишна жителка на квартала. Тя съобщила, че от жилището и е  извършена кражба на телевизор, лаптоп, таблет, сумата от 120 евро и 380 лева. Апашът успял да проникне в къщата, след като разбил един от прозорците. На местопроизшествието е извършен оглед от дежурна група при РУ-Пазарджик, а служители на участък „Изток“ поели разследването. Не след дълго органите на реда установили, че автори на взломната кражба са двама млади мъже от квартала – на 26 и 28 години. Част от откраднатите вещи са открити и иззети, а по случая се води досъдебно производство.

Велинград. Сигнал за възникнал пожар е бил получен малко преди полунощ в сряда срещу четвъртък. Към мястото на произшествието са изпратени два противопожарни екипа от РСПБЗН-Велинград и автопатрул на полицейското управление. Пристигайки огнеборците установили, че гори къща и прилежащата и стопанска постройка, собственост на 55-годишен мъж от София. Пожарникарите потушили пожара, но огънят изпепелил покривната конструкция, част от обзавеждането и стопанската постройка. На мястото е извършен оглед от дежурна група на РУ-Велинград и пожарната. По случая се води досъдебно производство. Изясняват се причините довели до възникването на инцидента.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!