24 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Деца от ДГ“Слънчо“ направиха дарение на Неонатология и Второ педиатрично отделение

mbal pazardzhik

Пазарджик. Деца от група “ Детелина“ на детска градина“Слънчо“ приятно изненадаха работещите във Второ педиатрично отделение на МБАЛ-Пазарджик. Освен, че направиха дарение за болните деца, те ги поздравиха и с песнички и стихчета. Момченцата и момиченцата участват в благотворителна инициатива, а със събраните средства от нея са закупени пъстри чаршафчета и одеалца, които бяха дарени на Неонатологично отделение и на Второ педиатрично отделение.

DSC 0656Директорката на ДГ“Слънчо“ Михаела Черешарова съобщи, че след разпродажбата на туршия, приготвена от децата, е събрана сумата от 505 лв., а с тези средства са закупени спални комплекти за двете отделения и одеалца. Идеята за благотворителната кауза „Дете с добро сърце“ идва от малчуганите от четвърта група“Детелина“.

 

Д-р Мария Митева благодари от името на Неонатология и Второ педиатрично отделение за дарените завивчици.
„Изключително благодарим за този мил жест и направеното дарение. Това показва, че доброто наистина съществува. Трябва да учим децата си на добро, защото те са нашето бъдеще и заедно с тях трябва да се справяме. Винаги с усмивка и добрина“, сподели д-р Митева.

DSC 0673

Тя разказа на малките гости на отделението, че при тях постъпват болни дечица на различна възраст, както и съвсем малки бебенца. Д-р Митева пожела на момиченцата и момченцата от детска градина „Слънчо“ да са здрави и да продължават със своите добри дела.

 

 

 

 


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!