20 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

ВК Хебър е устремен към победа в Шампионската лига

Volleyball

Пазарджик. В Хебър (Пазарджик) се надяват на спечелването на двубой от груповата фаза в Шампионската лига по волейбол за мъже. Старши треньорът на „тигрите“ Камило Плачи иска ново силно представяне от своите възпитаници, които допуснаха две поражения в най-престижния Евротурнир, въпреки доброто си представяне.

„Сега мислим за Черно море, а след това идва срещата с Халкбанк Анкара от Шампионската лига. Те са много силен отбор. Надявам се отново да играем добре, както в предходните две срещи. Очаквам още силни игри и продължавам да се надявам да постигнем успех. Няма слаб отбор в групата, но поляците са може би най-силни“, заяви Плачи на пресконференция.

Президентът на Хебър – Александър Иванов, също се надява на победа в Шампионската лига.

„Искаме да виждаме победи. Оценката за предишните ни двубои се променяше в хода на дните след самите мачове. Те са един бонус за нас и трябва да се радваме на това. Ако дойде победа, ще бъдем изключително щастливи, но това не е на всяка цена“, категоричен е Иванов.

Плачи се върна и към поражението на Хебър срещу Левски София в шампионата.

„Опитът може да ни помогне в определени моменти, но не печели мачове. Тогава противникът се представи по-силно. Нямаше как да победим, ако бяхме играли дори 5 или 6 гейма. Нещата не се получиха. Левски се представи по-силно. Вижда се, че този клуб е направил нещо много хубаво за бъдещето си“, каза още италианецът.

 

 

 

 

 

Източник : / https://bnr.bg


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!