03 декември 2022
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Една двойка се врече във вярност в Деня на християнското семейство
Снимка : архив

svatba..

Пещера. В Деня на християнското семейство една двойка избра Пещера и си каза заветното „да“. Юлия и Бисер се врекоха в любов и вярност през целия си съвместен живот. Тя е от Смолян, Той – от Пловдив. От официално, вече семейство Недеви е единственатаа двойка избрала 21 ноември за да сключат брак.

Снимка : личен архив

Да ги подкрепят и помагат в добро и лошо до новото семейство ще бъдат техните кумове – Мария и Стоян Аргирови. Да наречем сега като добър знак за съвместния им живот да е днешната дата! Да добруват и да се радват един на друг! Бял хляб да ядат, топло да е семейното им ложе, единни да са като житния клас! Да са живи и здрави! За много години!

Снимка : личен архив

За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!