19 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Младенов : Нека пожелаем на децата на Пещера да бъдат истински щастливи!

dete

Пещера. 20 ноември е обявен за Световен ден на детето от ООН и ЮНЕСКО на 14 декември 1954 година. На същата дата през 1959 г. Общото събрание на ООН приема Декларацията за правата на детето, а през 1989 г. – Конвенцията за правата на детето.

По този повод кметът на община Пещера Йордан Младенов е публикувал в социалната мрежа поздрав към децата от Пещера, Радилово и К. Дичитриево :

Скъпи приятели,
20 ноември е обявен за Световен ден на детето. Днес, когато синоптиците ни обещават мрачно време и дъжд е време да се сетим за нашите слънца, дето ни сгряват и утешават само с една усмивка или жест. Малки, големи или по-големи, носещи ни малки тревоги, или моменти на истинска радост те са до нас, сред нас, до нас.
Нека в неделния ден, пожелаем на децата на Пещера да бъдат истински щастливи! Да растат жизнени и здрави, усмихнати и доволни! Ние, по-възрастните нека обещаем да дадем всичко от нас. Да сме добри, грижовни, пример, да осигурим тяхното добро бъдеще. За да добруват. Да ехти смях и веселие! И когато дойде време, на свой ред да протегнат ръка към малките, за да правим детството истински вълшебно!
Ден преди големия християнски празник Въведение Богородично, като Кмет на община Пещера поемам обещание да продължа заедно с колегите си да създавам добри условия за игра, обучение и възпитание на нашите деца! Да са волни и с гордост да знаят и помнят своя град и хората в него!
Бъдете живи и здрави! Гордейте се с малчуганите да вас !
Честит празник !

За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!