25 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков10:19, 19 ноември 20221min

Най-големият производител на алкохол у нас минава на „зелена“ енергия

ivan papazov

Пещера-София. Най-големият производител на вина и високоалкохолни напитки у нас VP Brands International бе отличен за мащабните си инвестиции във възобновяеми енергийни източници в тазгодишното издание на конкурса „Мистър и Мисис Икономика“. Призът за иновации получи изпълнителният директор и председател на Съвета на директорите на компанията Иван Папазов.

Тази година дружеството финализира първия етап от мащабната си инвестиционна програма, насочена към зелената енергия. Вече 65% от необходимата за производството електроенергия в производствените фабрики на компанията се генерира от възобновяеми енергийни мощности.

Плановете включват този процес да продължи. Това е само първият етап от „Зелената“  програмата на  една от най-големите български компании в стремежа им за опазване на околната среда и намаляване на вредните въглеродни емисии.

„Щастлив съм, че съм част от корпоративното развитие на VP Brands International от самото й създаване. Днес компанията е водещ български производител на вина и високоалкохолни напитки с ключова роля за развитието на алкохолния бранш у нас, която продава успешно и на 40 международни пазара. Безспорно тези успехи се дължат на внедряването на най-модерните технологии и постоянни инвестиции в ноу-хау и иновации“, заяви изпълнителният директор на VP Brands Иван Папазов и обеща усилията в тази посока да продължат. Според него „за да бъдеш номер 1 в своя бранш, трябва да си иновативен“.

 

 

 

 

Източник : / https://www.investor.bg


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!