29 март 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

„Хебър“ предизвика поляци, но загуби в Шампионската лига

volleyball

Пазарджик. Волейболният „Хебър“ допусна втора загуба в Шампионската лига. Българският първенец отстъпи с 1:3 (22:25, 25:21, 18:25, 26:28) срещу полския „Зеверче“. Мачът в Пазарджик беше интересен, като продължи над два часа.

„Не успяхме да затворим четвъртия гейм, а съперникът е много силен и има голям опит. Момчетата ни дадоха максимума. Повишихме нивото си, но все още не сме пълен състав заради контузии. Те играят в доста по-силно първенство и са свикнали в тези решителни моменти да взимат решения с добра техника“, каза треньорът на „Хебър“ Камило Плачи.

След като веднъж беше изравнил резултата в геймовете, българският отбор беше близо да стигне до тайбрек. В четвъртия гейм „Хебър“ водеше с 11:7 и 20:17, но отстъпи с 26:28 и загуби мача.

Опитният Тодор Алексиев стана най-резултатен за българския отбор с 21 точки. Съотборникът му Симон Хирш добави 17. За „Зеверче“ сърбинът Урош Ковачевич записа 30.

„Хебър“ остана четвърти в групата си с една точка. Българският първенец приема турския „Халкбанк“ на 30 ноември. Отборът от Анкара спечели с 3:1 срещу „Берлин рисайклинг“ и излезе втори. Начело с шест точки е „Зеверче“, а германците са трети с три.

 

 

 

 

 

 

Източник : / https://www.dnevnik.bg


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!